De korte route

Gewoonlijk ben ik niet zo van de korte routes, maar als het nodig is, dan moet het maar. Het is ook niet echt een mooi lusje, maar wel praktisch. En een naar loopje is het ook niet, want er zit de nodige variatie in. 2 paadjes, meerdere stoepen en een tunneltje. De uitzichten zijn ook niet gering voor deze korte tocht. Ik zie huizenrijen, een drukke autoweg, een tunneltje, een sporthal, een spoorlijn, een station en een plein. Deze route start en eindigt in onze achtertuin. De afstand is kort genoeg (1.76 km) om weer een beetje op gang te komen zonder te forceren.

En hier wat foto’s van deze schitterende route:

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.