Oliebollenloop 2011


Boven: 5K, 10K en 20,8KOnder: 10K

Deze week hoorde ik voor het eerst van de Oliebollenloop (van een collega, die vorig jaar 10e werd van de 280). Aangezien de Sinterklaasloop is afgelast, moet ik mij nu gaan richten op het volgende evenement. De Oliebollenloop zit precies een week voor de Egmond Halve Marathon. Keuze uit 5K, 10K en 20,8K. Als ik de 10K doe, dan heb ik meteen weer een leuk trainingsrondje voor de HM de week daarna (als ik daar dan toe in staat ben). Al met al een goed plan dus om hieraan mee te doen.

Waar: Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang Oase, Vogelenzang
Datum: Zondag 2 januari
Tijd: 12 uur
Inschrijven: V.a. 10:30 uur op start/finishpunt
Afstanden: 5, 10, 20.8 km
Organisatie: IJsclub Haarlem

Officiële pagina van de Oliebollenloop

Update 30 december
De oliebollenloop is afgelast. Bericht van de officiële website: Op het parcours van de Oliebollenloop ligt nog een dikke plak ijs en er is nauwlijks een teken van dooi te zien. Gezien het weerbericht voor de komende dagen verwacht ik ook niet dat de situatie nog verbetert. Ik heb daarom helaas moeten besluiten om de Oliebollenloop dit jaar af te gelasten.


Reacties

4 reacties op “Oliebollenloop 2011”

  1. […] Maar zoals bijna alle mankementen aan het lichaam zal deze hoogstwaarschijnlijk zonder ingrijpen en met een beetje rust vanzelf weer verdwijnen. Het vervelende is wel dat ik dus nu al bijna 2 weken niet train. Met de Egmond Halve Marathon in zicht (die ik nu al heb teruggebracht naar een kwart marathon) is dit geen goed teken. Ik kan niets anders doen dan gewoon afwachten tot het weg gaat. Als het er na een maand nog is, zal ik mijn fysiotherapeut raadplegen. Zoals het er nu naar uitziet, geen Egmond loop en misschien ook geen Oliebollenloop. […]

  2. Ik lees net op de officiële site dat de oliebollenloop niet doorgaat. Na het afgelasten van de Bruggenloop de 2e alweer.

    1. Bedankt voor je reactie. Ik wist het nog niet, maar kijk er ook niet gek van op. Volgend jaar beter.

  3. […] zou de Oliebollenloop gelopen worden, ware het niet dat ik dat (nog) niet aan zou durven (ook geen 5K) en ware het niet […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.