Oliebollenloop 2011


Boven: 5K, 10K en 20,8KOnder: 10K

Deze week hoorde ik voor het eerst van de Oliebollenloop (van een collega, die vorig jaar 10e werd van de 280). Aangezien de Sinterklaasloop is afgelast, moet ik mij nu gaan richten op het volgende evenement. De Oliebollenloop zit precies een week voor de Egmond Halve Marathon. Keuze uit 5K, 10K en 20,8K. Als ik de 10K doe, dan heb ik meteen weer een leuk trainingsrondje voor de HM de week daarna (als ik daar dan toe in staat ben). Al met al een goed plan dus om hieraan mee te doen.

Waar: Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang Oase, Vogelenzang
Datum: Zondag 2 januari
Tijd: 12 uur
Inschrijven: V.a. 10:30 uur op start/finishpunt
Afstanden: 5, 10, 20.8 km
Organisatie: IJsclub Haarlem

Officiële pagina van de Oliebollenloop

Update 30 december
De oliebollenloop is afgelast. Bericht van de officiële website: Op het parcours van de Oliebollenloop ligt nog een dikke plak ijs en er is nauwlijks een teken van dooi te zien. Gezien het weerbericht voor de komende dagen verwacht ik ook niet dat de situatie nog verbetert. Ik heb daarom helaas moeten besluiten om de Oliebollenloop dit jaar af te gelasten.

4 reacties op “Oliebollenloop 2011”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.