Trainen na Duinentrail Schoorl

2 dagen na Duinentrail Schoorl fietste ik naar AV Suomi voor de dinsdagavondtraining. Ik besloot onderweg dat ik nog een stukje wilde inlopen op weg naar de baan en zette mijn fiets op de Bergweg neer. Toen ik daar liep kwam ik een damhert tegen. De training was best zwaar na zo lange trail maar goed te doen. Op het programma stond een piramide van 200-300-400-500-600-700-800 en weer terug. Alleen gingen wij bij 700 al weer terug. Daarna liep ik weer terug naar de Bergweg. Onderweg kwam ik een konijn tegen. De Bergweg is grotendeels onverlicht. Daar kon ik op bepaalde stukken geen hand voor ogen zien en moest mij als een blinde voortbewegen, alleen had ik geen stok. Ik heb een lichte hoofdlamp met felle lichtbundel maar weer op mijn verlanglijstje gezet. De Strava app had de hele training op het beginstuk na goed geregistreerd. Het duurt n.l. even voordat hij verbinding heeft met de GPS satellieten.


Reacties

Eén reactie op “Trainen na Duinentrail Schoorl”

 1. Ik kan je deze aanraden: http://www.zwerfkei.nl/verlichting/hoofdlampen/black-diamond-spot-headlamp
  Natuurlijk is 40 euro een hoop geld maar hij heeft de volgende voordelen:
  – heel veel licht in de hoogste stand
  – als je minder licht nodig hebt kun je hem makkelijk dimmen
  – 1 knops bediening.
  – Groot licht en klein licht
  – Licht
  – doet heel lang met 3 AAA batterijen
  – Zwalkt niet heen en weer op je hoofd
  – is zo compact dat je hem ook redelijk makkelijk in je zak kunt stoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.