Klusserdeklus plus wandeling naar Maboge

Wegens achterstallig onderhoud aan het vakantiehuisje van mijn broer mocht er het één en ander geklust worden. O.a. rotte delen van de veranda en de binnenkant van de dakrand vervangen. Toen het huisje weer als nieuw was, was er tijd voor een late avondwandeling.

Grotendeels de gele-ruit route. Prachtige route met het nodige klim en daalwerk. Een flink stuk single track. Langs de rivier de Ourthe was het pad bijna niet meer zichtbaar door de weinige passanten en de woekerende begroeiing. Onderweg zagen we sporen van bevers, omgeknaagde bomen, een wildkampeerder bij een kampvuurtje en barbecueënde jongeren op Maboge Plage. Het eerste en het laatste stuk weken we van de route af om te kunnen starten en eindigen bij het huisje.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.