Ochtendloop


Ik zag gisteravond een oproep in de FB-groep IJmuiden (e.o) loopt hard in de Heeren- cq Kennemerduinen: Of er vanmorgen nog gelopen zou worden in NPZK. Ik wel, maar dan om 7 uur. 1 iemand had wel interesse, maar die reageerde niet meer. Zodoende stond ik vanmorgen om 6:59 bij ingang Bleek & Berg en omdat ik verder niemand zag vertrok ik om 7:02, op mijn Fivefingers.

Via een omweg, met o.a. een doodlopend paadje naar een verboden-toegangbordje, naar de Oosterplas voor een stukje zwemmen. Ik vervolgde mijn weg blootsvoets. Tijdens het lopen hield ik mijn mond. Niet omdat er niemand was om mee te praten, maar om te wennen aan een neusademhaling tijdens het hardlopen. Dit naar aanleiding van het boek Zuurstofwinst. Ik had daardoor nog steeds wel behoorlijk wat ongemak van een loopneus. Dat schijnt uiteindelijk weg te gaan. Benieuwd hoe lang dat bij mij gaat duren.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.