Duin & Kruidberg Run


Bij de 4e Duin & Kruidberg run, stond ik als parcoursbegeleider op het fietspad van Duin & Kruidberg richting het strand. Eerst op 2,75 km bij de westelijke splitsing met de Jagtlustweg. Toen de laatste loper (wandelend) voorbij was fietste ik naar de oostelijke splitsing met de Jagtlustweg. Hier was het ± 8 km punt van de 10 km. Het was warm, maar het waaide flink. Dus de lopers liepen in de zon en de wind dan wel in de schaduw en uit de wind waardoor het qua weer best prima te doen was. De directeur van Duin & Kruidberg, deelnemer van het eerste uur, droeg startnummer 1. Deze loop werd georganiseerd door Landgoed Duin & Kruidberg met hulp van AV Suomi. Onderweg liep er een aantal lopers verkeerd door sabotage van de bewegwijzering. Er waren 181 inschrijvingen.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.