Ja, weer eens een rondje na mijn werk. Bij uitzondering was ik met de auto want ik moest een gehuurde tegelsnijder terugbrengen naar het verhuurbedrijf die ochtend. Ik reed dus naar ingang Bleek en Berg.

Het begon enigszins droog. Via de Brederodeberg en fraaie paden naar standopgang Duin en Kruidberg. Daar liep iemand met fiets de berg op richting strand, zonder fiets is dit al zwaar.

Over het strand naar Kattendel. Wel een beetje regen maar niet hinderlijk of koud. Ik beklom daar het noordelijke duin. Via het Vogelmeer liep ik weer terug. Wel ging de kraan steeds verder open. Langzaam maar zeker werd ik natter en toen ik de auto bereikte was ik ondroog.

13,81 km, 269 hm


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.