De schemering in


Nog niet donker, niet helemaal droog. Flodderregenjasje aan en lopen maar. In de richting van de duinen zat een groot helder hemels gat in het wolkendek. Ik liep erheen. Net bij de duiningang aangekomen floepten de straatlantaarns aan. In principe aan de late kant voor de duinen, maar met dat heldere stukje lucht licht genoeg.

Oei, een boswachtersauto. Snel achter een boom. Vervolgens de Brederode berg op, en af. Toen richting uitgang Duin en Kruidberg. De hele binnenduinrand is dicht bosgebied en aardig donker in de schemering. Via de ruïne van Brederode, het PZ-terrein. Langs de sportvelden op de Brederodelaan en weer huiswaarts.

11,62 km, 172 hm


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.