Mijn hoogstpersoonlijke bloedeigen booster

Heb je je prik, je vaccin, je tweede vaccinatie, je booster al gehad? Ik weet niet wie er met dat op voorhand bezittelijke begonnen is, maar het zou de overheid kunnen zijn, dat braaf de sluwe van bovenaf vastgestelde protocollen en propaganda heeft overgenomen. Het woord booster is ook mooi gekozen. En dan helemaal als er ‘je booster’ of ‘jouw booster’ staat. Dan lijkt het iets dat dringend op je ligt te wachten. Het is van jou. Je bent er persoonlijk voor uitgenodigd. Je hoeft het alleen nog maar op te halen. Je booster ligt klaar. Jouw booster. De booster is goed voor je. En zo niet, dan wel goed voor de ‘boostergraad’ en om de kwetsbaren te beschermen. ‘Boosteren’ is ook een werkwoord. Je laten boosteren met jouw persoonlijke booster. Wie ben jij om die kans voorbij te laten gaan? Het wordt van je verwacht. Het heeft veel geld gekost. Dus waar wacht je nog op? Ga jouw hoogstpersoonlijke bloedeigen booster bemachtigen! Verspil die kans niet.

Alle moeite te spijt, ongeveer de helft van de bevolking wil zich niet laten boosteren. Vandaar dat er nieuwe middelen worden ingezet. Driegee, tweegee of zelfs straf en/of geen toegang tot basisvoorzieningen zonder booster. Dit trekt nog wat mensen over de streep.

Uiteindelijk gaat het niet om een virus waar je ziek van wordt, maar om een digitale identiteit waarmee je gecontroleerd kan worden. Daarom is deze pilot zo belangrijk. Je uitgaven of je bewegingsvrijheid kunnen straks van bovenaf worden ingeperkt. Als je niet doet wat ze je opdragen. Als in een soort China. Maar wel jouw China.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.