Cursus ChiRunning

Ik heb een cursus ChiRunning achter de rug. Op 3 zaterdagen kregen we in een kleine groep, in Duin en Kruitberg, de technieken van ChiRunning aangeleerd. De belangrijkste technieken: houding, zwaartepunt, stapfrequentie, stijgen en dalen. De laatste cursusdag werden we gefilmd en kon je goed zien wat er nog aan je techniek schortte. Het was een leerzame en inspirerende cursus. Nu alles wat ik heb geleerd in de praktijk brengen tijdens trainingen en evenementen.

1 thought on “Cursus ChiRunning

  1. Het magische moment | Lopen:

    […] Quimare en Scott Jurek, twee van de beste ultralopers van dit moment.Vorig najaar heb ik een cursus chi running gedaan. Dit jaar tijdens mijn vakantie het boek De Geboren Renner gelezen en zag dat dit boek enorm […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.