De paden op, de duinen in


Omdat ik het lopen heel rustig aan weer aan het opbouwen ben, en de laatste training al weer een week achter mij lag, kon ik er niet meer onderuit. Er moest gelopen worden. En waar kan je mooier lopen dan in onze eigen achtertuin (de duinen)? Dus snel op de fiets, in de motregen, naar de duinen, fiets gestald bij de Oosterplas en lopen maar. Een groot rondje om de plas. Nergens pijn, wel een slechte conditie. Onderweg goed op de Chi Running techniek gelet (althans, het eerste stuk heel fanatiek). Nu dit goed lijkt te gaan, ga ik mijn training voorzichtig uitbreiden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.