Blotevoetenlopersbijeenkomst


Foto © Oerlopen.nl
Via social media hoorde ik van deze bijeenkomst en het maakte mij nieuwsgierig. Omdat ik in de buurt woon stapte ik op de fiets naar ’t Wed. Maar helaas vergiste ik mij in de tijd. Ik dacht dat het 9:30 plaats zou vinden. Ik was in de war met de tijd van de training met de Techniekgroep ChiRunning. De tijd moest 10:30 zijn.

Toen er om 9:45 nog niemand op blote voeten te bekennen was vertrok ik voor een barefootstyleloopje in mijn eentje. Dat ging prima, al had ik nog wel spierpijn van de avondvierdaagse (op VFF’s en groot kind op de rug en extra afstand weer naar huis lopen). Ik koos zoveel mogelijk de onverharde paadjes en mijdde de dichtbegroeide paadjes omdat ik een tekenmagneet blijk te zijn. Naderhand bleek dat de blootsvoeters ongeveer dezelfde route hadden gelopen, maar dan iets langer. Ik liep niet over het strand. Toen ik klaar was kon ik nog even lekker uitlopen door het koele water van ’t Wed. Ik stapte weer op fiets om naar huis te gaan en zag bij de ingang ineens een groepje mannen op blote voeten. Ik kon nog net even kennis met ze maken alvorens ze zich uit de blote voeten maakten.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.