Help! Bladerunners


Oscar Pistorius

Gisteren deed ik de laatste duurloop voor de Trail By The Sea. Ik stalde mijn fiets bij ingang Bleek en Berg. Ik liep van de Brederodeberg via Klein Kenia naar de Starreberg. Daar prikte iets onder mijn voet. Even later pulkte ik een doorn uit de zool van één van mijn Fivefingers. Vervolgens moest ik mij haasten naar het Koevlak. Daar had ik met mijn broer afgesproken om een stukje samen te lopen. We liepen een ingekorte gele route.

Bij ’t Wed haalden we 6 bladerunners in. Allen hadden ze slechts aan 1 been een blade, hun andere been was nog intact. Over de Konijnenberg, de Starreberg en weer terug naar het Koevlak. Daarna ging ik richting Parnassia en pakte de Hazenberg nog even mee. Even een stukje over het strand en bij opgang Duin en Kruidberg weer terug de duinen in. Daar liep ik voor het eerst op het vers geasfalteerde fietspad, of liever gezegd: ernaast. Daar liep ik tussen andere (voornamelijk blote- of VFF-)voetsporen richting de Kennemerduinen. Uiteindelijk kwam ik weer uit op de Starreberg. Daar kwam ik tot de conclusie dat ik niet aan de 30 km zou komen als ik vanaf daar naar mijn fiets zou lopen. Dus nam ik het Paadje van Kees, waarna ik na twee keer linksaf slaan voor de vierde keer op de Starreberg stond.

Terug bij mijn fiets zat er ruim 30 kilometer in mijn benen. Niet teveel, want mijn rechterscheenbeen is een beetje overbelast, en niet te weinig, want ik moest toch weten of ik nog in staat was meer dan 30 km af te leggen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.