Zombies, rennen!

Vanmorgen was ik in een geïmproviseerd dorp. In het dorp was het redelijk veilig. Daarbuiten niet. Toch offerde ik mezelf op om al hardlopend benodigdheden te zoeken voor de dorpsgemeenschap. Gelukkig hielden we radiocontact. Ik vond al snel spullen voor ons ‘hospitaal’, wat eten, kleding, drinken en munitie. Ik bracht ze snel terug naar het dorp, want het begon een beetje zwaar te worden. Ze zagen me in de verte al aan komen lopen vanuit de uitkijkpost. Ze riepen door de radio dat er één vlak achter mij aanzat. Ik moest mijn pas versnellen om ongebeten de poort te bereiken. Even later ging ik er weer op uit met rugzak, die op een radio na leeg was. Door die radio was ik getuige van de eerste radio-uitzending van ons dorp. Onderweg kon ik nog het een en ander verzamelen en had ik verder geen last van opdringerige zombies.

Dit was mijn eerste ervaring met de app Zombies, Run! Een hardloop-app waarmee je je waant in een post-zombie-apocalyptische wereld. Deze wereld speelt zich af via je gehoor. Als je een zombie achter je hoort kijk je uiteraard niet om. Als je thuiskomt van een missie kan je de spullen die je hebt verzameld gebruiken om je dorp op te bouwen. Dit dorp is het visuele gedeelte van de app en kan in alle rust, bijvoorbeeld zittend op de bank, worden gespeeld. Ik heb nu pas 1 missie gehad en heb er nog velen te gaan. voor daarna is er nu alweer een nieuw ‘seizoen’ van de app beschikbaar. Voor Android en iPhone. Erg leuk bedacht dit. Het geeft een training een nieuwe dimensie.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.