Ruiterpaden en schelpenbeton


Een paar dagen geleden ontwaarde ik een nieuw soort ondergrond in de duinen, althans ik had het nooit eerder gezien. Schelpenbeton. Het ligt op een pad waar regelmatig boswachters rijden. Het spul was net gelegd en op een paar plaatsen was de mengverhouding verkeerd en was het al stukgereden. Vandaag liep ik er weer op en het was uitgehard. Ik liep er met VFF’s op en zal het binnenkort eens blootsvoets proberen. Ik verwacht niet dat het echt fijn loopt.

Ik zag tot mijn verbazing dat Google Maps in beperkte mate ook ruiterpaden toont. Alleen nog niet als zodanig herkenbaar. Deze zijn (uiteraard) beter te onderscheiden op Open Streepmap. Zie de kaartjes.

Google Maps
Open Streetmap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.