Net zo lang als dat ik er anderhalf jaar geleden tegenaan zat te hikken om lid te worden van AV Suomi om mee te gaan lopen met de ChiRunning-loopgroep, zo lang duurde het ook om te besluiten om mijn lidmaatschap weer op te zeggen. Omdat de trainingen erg lastig passen in ons hectische, chaotische programma is het momenteel veel handiger om even een rustig moment af te wachten om te gaan lopen. Natuurlijk heeft een baantraining een meerwaarde. Marion stelt altijd een mooi trainingsprogramma samen en we letten tijdens de trainingen op elkaars (ChiRunning) techniek. Bovendien is het leuk om met anderen samen te trainen. Dus, als ik vroeg of laat in rustiger vaarwater terechtkom zal ik mij waarschijnlijk weer melden als lid.

Dus bij deze: AV Suomi en medelopers, bedankt en tot ziens!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.