Blootsvoetse onbekenden


Parkeerplaats Bleek en Berg - Eén van de ingangen van Nationaal Park Zuid Kennemerland
Parkeerplaats Bleek en Berg

Zondagochtend, half 10. Spitsuur in de duinen. Ik verliet vanochtend op dat tijdstip de duinen via parkeerplaats Bleek en Berg, één van de ingangen van Nationaal Park Zuid Kennemerland. Daar was inmiddels zo’n grote instroom van lopers dat ik het pas in de gaten had toen ze grotendeels voorbij waren. Een groepje van ongeveer 10 lopers waarvan minstens 3 (waarschijnlijk meer) blotevoetenlopers. Ze liepen op dat moment nog over een met kleine steentjes bedekte parkeerplaats alsof het vloerbedekking was. Ik had mijn bril niet op maar had niet het idee dat ze me bekend voorkwamen. Wie waren dat?

Dit was mijn oproep via de Facebook Groep Barefoot Running NL. Ruth opperde dat het deelnemers van een blotevoetenwandeling konden zijn, maar op dat tijdstip en die plek was er volgens blotevoetenwandelingen.nl geen enkele ongeschoeide wandeling. Bovendien liepen ze hard en waren ze gekleed als hardlopers. Tot nu toe geen enkele reactie van iemand uit het betreffende groepje. Mochten die reacties nog komen, dan wordt dat hier uiteraard vervolgd.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.