Proefkonijnen BNNVARA

Ik kreeg een mailtje met de vraag om samen te werken voor het programma Proefkonijnen van BNNVARA. Het onderwerp is ‘Wat zijn de voordelen van eelt?’

Ik loop al sinds oktober vorig jaar (2018) niet meer serieus op blote voeten. Al en toe een stukje. De laatste serieuze keer was met de BarefootCrew, de halve marathon van Amsterdam. Dus ik kan ze momenteel geen eelt laten zien. Bovendien kunnen anderen daar veel beter over vertellen dan ik. Ik heb ze vriendelijk doorverwezen naar Ruth en Hans. Die geven cursussen hardlopen op blote voeten en kunnen er veel over vertellen. Ik ben overigens wel benieuwd naar de uitwerking van het programma en wil het tegen die tijd wel zien.

Update 26 januari 2020

Het ziet er voorlopig niet naar uit dat we het programma te zien krijgen wegens beschuldigingen over seksueel overschrijdend gedrag door één van de presentatoren.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.