Hiel spoort niet

Ik ging het nog maar eens proberen. Hardlopen. Ik bracht mijn moeder naar huis in haar auto en liep terug. Viereneenhalve kilometer. Ik deed het rustig aan en toch was ik voor dat ik het wist thuis. De vorige twee pogingen liep ik een paar uur later mank. Het was al avond. dus een paar uur later sliep ik. Ik sliep niet mank.

Willekeurige foto, ter decoratie

De volgende dag bleek ik behoorlijk last te hebben van mijn kuitspier, de waarschijnlijke veroorzaker van de hielspoor. En de dag erna ook. En twee dagen later ook nog. Misschien kan ik het de volgende keer beter proberen op een zachtere ondergrond, bijvoorbeeld een duin- of bospad. Of een korter stukje.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.